Євген - мешканець Луганщини. Із початком повномасштабного російського вторгнення, він разом із родиною, поїхав з міста Рубіжного.

У рідному місті Євген працював на трубному заводі інженером, втім, війна зруйнувала всі плани та перекреслила попереднє життя. Сьогодні Євген переїхав разом із родиною до більш безпечного місця. Чоловік влаштувався працювати на кухню в центрі для прийома внутрішньо-переміщених осіб. 13 квітня він був змушений покинути власну домівку.

«Ми були в такому жаху, коли розпочалась війна. Ми всього цього навіть осягнути не могли. Почали прилітати снаряди у наше місто. І поряд із нами почали розриватися міни, в мене дитина — дев'ятирічна дівчина, вона злякалась. Спочатку ховались в коридорі. В доньки та була улюблена іграшка зайчик, вона постійно його тримала в руках. Потім почали у підвал спускатись», - каже Євген.

Євген пригадує всі жахіття війни, що змушена була пережити його родина, під час перебування у Рубіжному.

«Будинок почав труситися. Згодом, коли вже поїхали дізнались, що снаряд впав за будинком нашим, звісно, повністю зруйновані всі вікна», - зазначає Євген.

Наразі, Євген каже, виробництво, де він працював повністю зруйноване, інфраструктура міста дуже сильно зруйнована, втім, він вірить, що зможе, разом із родиною повернутися додому.