В четверг в 10.00 откроется пленарное заседание XVIII сессии Харьковского областного совета.

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Від 13 серпня 2007 року № 62

Про скликання ХVІІІ сесії обласної ради V скликання

Відповідно до ст.ст. 46, 55 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 13 Регламенту обласної ради:

1. Скликати ХVІІІ сесію обласної ради V скликання, пленарне засідання якої провести 06.09.2007 року о 10.00 годині в залі засідань Будинку рад (м. Харків, вул. Сумська, 64), реєстрацію депутатів розпочати о 09.00 годині.

2. Винести на розгляд такі питання:

2.1. Про затвердження обласної програми "Земля – людям".

2.2. Про внесення змін до рішення обласної ради від 26 грудня 2006 року № 163-V "Про обласний бюджет на 2007 рік" (із змінами).

2.3. Про внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності в Харківській області на 2006-2010 роки.

2.4. Про звільнення від орендної плати Харківського благодійного фонду жертвам нацизму в Дробицькому Яру.

2.5. Про надання в користування товариству з обмеженою відповідальністю науково-виробничій фірмі "Інтерфакт ЛТД" гірничого відводу для розробки Чугуївського родовища суглинків.

2.6. Про погодження клопотання ТОВ "Харків-цемент СМ" про надання у користування з метою геологічного вивчення та дослідно-промислової розробки, родовищ вапняку на території Балаклійського, Ізюмського та Куп`янського районів.

2.7. Про встановлення меж населених пунктів сел. Мала Данилівка, с. Караван, с. Лужок, с. Зайченки в адміністративних межах Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області.

2.8. Про передачу в оренду об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

2.9. Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

2.10. Про передачу гаражного комплексу, розташованого за адресою: м. Харків, вул. Мирна, 11а, - та нежитлової будівлі, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Шевченка, 317 б, - з балансу Головного управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації на баланс комунального підприємства "Бюро майнових відносин".

2.11. Про затвердження акта державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта "Реабілітація частини нежитлових приміщень одноповерхового будинку з цокольним поверхом по просп. Правди, 13 (літ. "Г-1") у місті Харкові".

2.12. Про звільнення Гринько Людмили Іванівни з посади завідувачки комунального підприємства охорони здоров'я "Центральна районна аптека № 129".

2.13. Про звільнення Мікуліної Валентини Іванівни з посади завідувачки комунального підприємства охорони здоров'я "Центральна районна аптека № 194".

2.14. Про звільнення Ушкварка Едуарда Леонідовича з посади директора Харківського обласного виробничого об'єднання теплових мереж "Харківтеплоенерго".

2.15. Про призначення Мікуліна Геннадія Вікторовича на посаду завідувача комунального підприємства охорони здоров'я "Центральна районна аптека № 194".

2.16. Про призначення Стукалова Володимира Володимировича на посаду директора САТП-2007.

2.17. Про Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

2.18. Про Положення про порядок передачі в оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області.

2.19. Про погодження клопотання ТОВ "Пром-енерго продукт" про надання надр у користування з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки Васищівської площі нафти та газу на території Чугуївського та Харківського районів.

2.20. Про звернення Харківської обласної ради до депутатів обласних рад України.

2.21. Про депутатські запити.

2.22. Різне.

3. Виконавчому апарату обласної ради довести це розпорядження до відома депутатів обласної ради та населення через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної ради Чернова С.І.

Голова обласної ради В. Салигін