В среду 21 ноября созывается очередная сессия Харьковского городского совета. В повестке дня более сорока вопросов.

Городской голова Михаил Добкин подписал распоряжение о созыве 16 сессии Харьковского городского совета. Она начнется 21 ноября 2007 года в 10.00 в сессионном зале (пл.Конституции,7).

В повестке дня - 42 вопроса. В частности, депутаты планируют: внести изменения в бюджет города на 2007 год; рассмотреть протесты прокурора г. Харькова; принять решение по поводу создания коммунального учреждения культуры «Харьковский музей частных коллекций»; утвердить Программу поддержки развития архивного дела на 2008-2010 годы.; переименовать Харьковскую областную ДЮСШ в коммунальное учреждение «Городская комплексная ДЮСША по водным видам спорта Яны Клочковой».

ПОРЯДОК ДЕННИЙ


16 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 21.11.2007 р.

1. Про внесення змін до рішення 10 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 27.12.2006 р. № 237/06 «Про міський бюджет міста Харкова на 2007 рік».
2. Про надання фінансової допомоги місту Дніпропетровську.
3. Про нагородження Почесною грамотою Харківської міської ради.
4. Про внесення змін до положення про Юридичний департамент Харківської міської ради.
5. Про розгляд протестів прокурора м. Харкова.
6. Про скасування рішень виконавчого комітету Харківської міської ради.
7. Про скасування рішень Харківської міської ради.
8. Про внесення змін до Порядку розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності у місті Харкові.
9. Про надання юридичним та фізичним особам дозволів на розроблення проектів відведення земельних ділянок для розміщення малих архітектурних форм з метою здійснення підприємницької діяльності.
10. Про надання юридичним та фізичним особам земельних ділянок для розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності.
11. Про припинення та поновлення юридичним та фізичним особам права оренди земельних ділянок для розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності.
12. Про надання згоди на розроблення проектів відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам для будівництва (реконструкції) та експлуатації об’єктів.
13. Про надання згоди на розробку детального плану території, обмеженої пр. Московським, вул. Академіка Павлова, Салтівським шосе, пров. Електромеханічним.
14. Про надання юридичним та фізичним особам земельних ділянок для будівництва об’єктів. 15. Про продовження строків будівництва (реконструкції) об’єктів.
16. Про переведення жилих приміщень в нежилі приміщення та надання згоди на розроблення проектів відведення земельних ділянок для будівництва (реконструкції) та подальшої експлуатації.
17. Про надання дозволу юридичним та фізичним особам на реконструкцію нежитлових приміщень.
18. Про надання фізичним та юридичним особам дозволу на збереження об’єктів самочинного будівництва та надання згоди на розроблення проектів відведення земельних ділянок для експлуатації вказаних об’єктів.
19. Про надання фізичним та юридичним особам земельних ділянок для експлуатації об’єктів самочинного будівництва.
20. Про внесення змін до рішень сесій Харківської міської ради.
21. Про затвердження переліку земельних ділянок для продажу прав на них на земельних торгах.
22. Про погодження меж земельної ділянки, визначених проектом відведення земельної ділянки дирекції метрополітену, що будується ДП «Харківський метрополітен», для будівництва з’єднувальної гілки від станції «Проспект Перемоги» до електродепо «Олексіївське».
23. Про затвердження текстової частини Правил забудови м. Харкова.
24. Про надання згоди на розробку проектів відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам для експлуатації та обслуговування будівель і споруд.
25. Про припинення та надання юридичним та фізичним особам у користування земельних ділянок для експлуатації та обслуговування будівель і споруд.
26. Про поновлення юридичним та фізичним особам права оренди земельних ділянок для експлуатації та обслуговування будівель і споруд.
27. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів відведення земельних ділянок.
28. Про передачу у власність та надання в оренду громадянам земельних ділянок.
29. Про видачу дублікатів державних актів на право власності на земельні ділянки.
30. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення юридичним особам України.
31. Про комунальну власність м. Харкова.
32. Про переведення на фінансування з міського бюджету установ культури м. Харкова.
33. Про створення комунальної установи культури «Харківський музей приватних колекцій».
34. Про перейменування Харківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи на комунальний заклад «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з водних видів спорту Яни Клочкової».
35. Про внесення змін до структури виконавчих органів Харківської міської ради 5 скликання.
36. Про внесення змін до рішення 10 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 27.12.2006 р. №252/06 «Про затвердження Комплексної програми «Інновації в пріоритетних напрямках розвитку галузі охорони здоров'я м. Харкова на 2007-2010 роки».
37. Про надання пільг зі сплати збору за забруднення навколишнього природного середовища на 2008 рік ДКП «Харківкомуночиствод».
38. Про внесення змін до рішення 14 сесії Харківської міської ради 4 скликання від 24.06.2003 р. № 145/03 «Про затвердження «Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства м. Харкова на 2003-2010 р.р.».
39. Про надання пільг з плати за землю на 2008 рік.
40. Про затвердження міської Програми підтримки розвитку архівної справи на 2008-2010 роки.
41. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Харківської міської ради 5 скликання на 2008 рік.
42. Різне