Пленарное заседание LI сессии Харьковского областного совета V созыва запланировано на вторник, 15 декабря. Начало заседания в 10:00.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 09 грудня 2009 року № 192

Про скликання позачергової LI сесії
обласної ради V скликання


Відповідно до статей 46, 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та Регламенту обласної ради:

1. Скликати позачергову LI сесію обласної ради V скликання.

2. Провести пленарне засідання LI сесії обласної ради V скликання 15 грудня 2009 року о 10.00 годині в залі засідань Будинку рад (м. Харків, вул. Сумська, 64), реєстрацію депутатів розпочати о 9.30 годині.

3. Винести на розгляд такі питання:

3.1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 03 лютого 2009 року № 1107-V «Про обласний бюджет на 2009 рік» (із змінами), до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області та комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери.

3.2. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженої рішенням обласної ради від 29 квітня 2009 року № 1215-V, та додатку 2 до неї.

3.3. Про подовження терміну дії контракту з Вернигорою Олегом Олександровичем, директором Харківського обласного комунального підприємства «Дирекція розвитку інфраструктури території».

3.4. Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Комунального закладу охорони здоров’я Богодухівського медичного коледжу.

3.5. Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Комунального закладу охорони здоров’я «Красноградський медичний коледж».

3.6. Про призначення Шпаркого Сергія Анатолійовича на посаду директора Обласного комунального спеціалізованого підприємства з виконання норм екологічної безпеки.

3.7. Про звільнення Кудосової Галини Миколаївни з посади директора комунального підприємства профілактичної дезінфекції „Альфацид”.

3.8. Про призначення Мітіної Надії Миколаївни на посаду директора комунального підприємства профілактичної дезінфекції „Альфацид”.

3.9. Про звільнення Колісника Георгія Миколайовича з посади директора Барвінківської районної друкарні.

3.10. Про призначення Попова Анатолія Михайловича на посаду директора Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту.

3.11. Про призначення Руденко Світлани Олександрівни на посаду директора комунального закладу «Харківське художнє училище».

3.12. Про подовження трудових відносин з Мітроновою Оленою Володимирівною, завідуючою Державного комунального підприємства охорони здоров’я аптеки № 200.

3.13. Про подовження трудових відносин з Кандибою Ольгою Вікторівною, завідувачкою Комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 195».

3.14. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області комунальної установи охорони здоров’я «Міський клінічний протитуберкульозний диспансер №1» із комунальної власності територіальної громади міста Харкова.

3.15. Про депутатські запити.

3.16. Різне.

4. Виконавчому апарату обласної ради опублікувати це розпорядження в засобах масової інформації та довести до відома депутатів обласної ради.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної ради С. Чернов