В среду начнется очередная 39-я сессия Харьковского городского совета 5 созыва.

В 10:00 в большом зале горисполкома (пл. Конституции, 7, 3 эт.) начнется очередная 39-я сессия Харьковского городского совета 5 созыва. В проекте повестки дня 47 вопросов.

Проект
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
39 сесії Харківської міської ради 5 скликання
від 23.12.2009 р.

1. Про внесення змін до рішення 30 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 30.12.2008 р. № 401/08 «Про міський бюджет міста Харкова на 2009 рік».

2. Про присудження Премії Харківської міської ради за вагомий вклад у вирішенні соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування.

3. Про нагородження Почесною грамотою Харківської міської ради.

4. Про розгляд звернень Харківської міської ради.

5. Про скасування та визнання такими, що втратили чинність рішень Харківської міської ради та її виконавчого комітету.

6. Про надання юридичним та фізичним особам дозволів на розроблення проектів відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації малих архітектурних форм з метою здійснення підприємницької діяльності.

7. Про надання юридичним та фізичним особам земельних ділянок для розміщення та експлуатації малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності.

8. Про припинення та поновлення юридичним та фізичним особам права оренди земельних ділянок для експлуатації малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності.

9. Про надання юридичним та фізичним особам дозволу на розроблення проектів відведення земельних ділянок та згоди на розробку містобудівних обґрунтувань розміщення об’єктів.

10. Про надання юридичним та фізичним особам земельних ділянок для розміщення об’єктів містобудування.

11. Про продовження строків будівництва об’єктів.

12. Про надання фізичним особам дозволу на збереження об’єктів самочинного будівництва та надання згоди на розроблення проектів відведення земельних ділянок для експлуатації вказаних об’єктів.

13. Про надання фізичним особам земельних ділянок для експлуатації об’єктів самочинного будівництва.

14. Про внесення змін до рішень сесій Харківської міської ради.

15. Про надання дозволу на розробку проектів відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам для експлуатації та обслуговування будівель і споруд.

16. Про надання юридичним та фізичним особам у користування земельних ділянок для експлуатації та обслуговування будівель і споруд.

17. Про поновлення юридичним та фізичним особам права оренди земельних ділянок для експлуатації та обслуговування будівель і споруд.

18. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів відведення земельних ділянок.

19. Про передачу у власність та надання в оренду громадянам земельних ділянок.

20. Про видачу дублікатів державних актів на право власності на земельні ділянки.

21. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складення документів, що посвідчують право на земельну ділянку.

22. Про продаж земельних ділянок юридичним та фізичним особам України.

23. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок юридичним та фізичним особам України.

24. Про надання пільги зі сплати орендної плати інваліду І групи, фізичній особі–підприємцю Ломазову В.Д. за користування земельною ділянкою по вул. Полтавський Шлях,148/2.

25. Про надання суб’єктам підприємницької діяльності пільг зі сплати податків та зборів (обов’язкових платежів), які надходять до бюджету міста.

26. Про надання ВАТ «Харківський тракторний завод ім. Орджонікідзе» пільги з плати за землю на 2010 рік.

27. Про комунальну власність м. Харкова.

28. Про внесення змін та доповнень до Програми приватизації та відчуження об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Харкова на 2007-2011 роки.

29. Про надання пільг з орендної плати.

30. Про внесення змін та доповнень до рішення 29 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 24.12.2008 №374/08 «Про затвердження Програми «Інформаційні та комунікаційні технології в освіті м.Харкова на 2009-2011 роки».
31. Про затвердження міської Програми «Шкільне харчування» на 2010-2022 роки.

32. Про затвердження «Міської програми розвитку культури та оновлення культурної спадщини міста Харкова на 2010-2013 роки».

33. Про надання пільг з плати за землю на 2010 рік комунальним підприємствам – паркам культури та відпочинку м. Харкова.

34. Про надання пільг з плати за землю на 2010 рік комунальному підприємству «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування».

35. Про створення міського Центру соціальної реінтеграції бездомних та безпритульних громадян.

36. Про ліквідацію Центру соціальної адаптації для осіб без постійного місця проживання.

37. Про надання додаткової пільги зі сплати податку на прибуток на 2010 рік КП «Харківські теплові мережі».

38. Про внесення змін до Положення про Департамент комунального господарства Харківської міської ради.

39. Про внесення змін до кошторисів витрат на виконання «Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства м. Харкова на 2003-2010 р.р.» на 2009 рік.

40. Про надання пільг з плати за землю ЖБК, ЖК, ОСББ на 2010 рік.

41. Про реорганізацію комунального підприємства «Харьковгорстрой».

42. Про надання пільг з плати за землю на 2010 рік.

43. Про затвердження Програми розвитку туризму в місті Харкові на 2010-2012 роки.

44. Про затвердження міської комплексної цільової програми підтримки засобу масової інформації місцевого значення комунального підприємства «Газета «Харьковские известия» Харківської міської ради» на 2010 рік.

45. Про затвердження міської Програми підтримки інформаційно-технічного супроводження та іміджевих проектів Харківської міської ради, що виконуються комунальним підприємством «Міський інформаційний центр», за рахунок коштів міського бюджету на 2010 рік.

46. Про надання рекомендації для участі у конкурсному відборі на навчання.

47. Різне.