Мэр Харькова подписал распоряжение о переносе учебного процесса в общеобразовательных заведениях города.

С целью создания надлежащих условий для организации учебно-воспитального процесса Харьковский городской голова Михаил Добкин подписал распоряжение о переносе учебного процесса в общеобразовательных заведениях города, в которых расположены избирательные участки, с понедельника, 18 января 2010 года, на субботу , 23 января 2010 года.

Выборы президента Украины: памятка избирателя
ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА
РАСПОРЯЖЕНИЕ
От 14.01.2010 г. № 29
г. Харьков
Про перенесення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах м. Харкова

У зв'язку з проведенням виборів Президента України 17.01.2010 та розташуванням виборчих дільниць у приміщеннях загальноосвітніх навчальних закладів міста, з метою створення належних умов для організації навчально-виховного процесу, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Перенести навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах, у яких розташовані виборчі дільниці, з понеділка 18.01.2010 на суботу 23.01.2010.

2. Заступнику директора Департаменту - начальнику управління освіти Деменко О.І. взяти під особистий контроль проведення відповідних організаційних заходів у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

3. Начальнику прес-служби міської ради - прес-секретарю міського голови Маренич В.М. довести це розпорядження до відома населення міста через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради Ландсмана В. А.

Міський голова М.М.Добкін