Смартфон від Apple зазвичай виділяється серед конкурентів найвищою якістю фото та відео. Тому «яблучні» гаджети користуються популярністю серед блогерів з мільйонною аудиторією, контент-мейкерами, фотографами та режисерами. Телефон допомагає їм створювати контент професійного рівня з мінімальними витратами часу на монтаж та обробку. Давайте розглянемо докладніше.
Оптика смартфонів
14 iPhone у флагманській версії вперше отримав розширення у 48 мегапікселів – це вчетверо більше, ніж було раніше. У всій лінійці – нові діафрагми, що вловлюють на 38% більше світла. Це дозволяє робити якісні, різкі знімки навіть за недостатнього освітлення, вночі або в туман. Є потужний оптичний зум, автофокус, дуже яскравий спалах. Загалом оптика на дуже високому рівні.
Можливості програмного забезпечення
Традиційно ключові можливості камерного модуля ґрунтуються на програмному забезпеченні. За рахунок підтримки методів обчислювальної фотографії, гаджет самостійно «чистить» кадри від шумів та перешкод, виставляє фокусування та підбирає оптимальний баланс яскравості та контрасту. Користувачі можуть користуватися спеціальними режимами зйомки – нічним, портретним, панорамним, спортивним.
Розширені інструменти для редагування готового контенту
На iPhone дуже зручно редагувати готовий контент. За рахунок потужного процесора можна виконувати навіть покадрову обробку відео навіть у режимі реального часу. Редагувати фотографії можна не виходячи з галереї, а більш серйозної обробки пропонується широкий вибір спеціальних програм. Розширився набір фотографічних шаблонів та візуальних ефектів для відео. Купити смартфон за демократичними цінами пропонує мережу магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Тут ви знайдете моделі з останньої або старішої лінійок у будь-якій комплектації. При дуже доступних розцінках можна скористатися привабливими програмами розстрочки чи кредиту.