Отопительный сезон в Харькове начнется с 1 октября, в жилых домах - с 15 октября 2008 года.

Согласно распоряжению городского головы Михаила Добкина, услуги по теплоснабжению в школах, больницах, детских и других заведениях социально-культурного назначения г. Харькова начнут предоставляться с 1 октября 2008 года, а в жилых домах - с 15 октября 2008 года.

Этим же распоряжением ОАО „Харьковгоргаз" рекомендовано обеспечить своевременное включение газовых отопительных приборов в соответствии с действующими нормами и правилами.

СПРАВКА
ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА
РАСПОРЯЖЕНИЕ
От 22.9.2008 г. № 2120
г. Харьков

Про початок опалювального сезону у місті Харкові
У відповідності до ст. ст. 7, 16 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 р. №630 „Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення", керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Почати надання послуг з теплопостачання.

1.1 У школах, лікарнях, дитячих та інших закладах культурного призначення м. Харкова з 01 жовтня 2008 року.

1.2 У житлових будинках з 15 жовтня 2008 року.

2. КП "Харківські теплові мережі" (Андрєєв С.Ю.) забезпечити подачу теплоносія за графіком, погодженим Департаментом комунального господарства.

2.1. Надання послуг з теплопостачання юридичним особам здійснювати за умови дотримання укладених договорів.

3. Рекомендувати:
3.1. ВАТ „Харківміськгаз" (Дудолад О.С.) забезпечити своєчасне включення газових опалювальних приладів відповідно до діючих норм та правил.

3.2. ЗАТ „ТЕЦ-3" (Олійник О.В.) забезпечити подачу теплоносія у необхідних обсягах.

4. Головам районних у місті Харкові рад, Департаменту з гуманітарних питань (Ландсман В.А.), Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань (Шурма І.М.) забезпечити своєчасну оплату теплової енергії установами та організаціями, які утримуються за рахунок міського та районних бюджетів, у встановленому порядку.

5. Головам районних у місті Харкові рад, Департаменту з гуманітарних питань (Ландсман В.А.), Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань (Шурма І.М.), Департаменту житлового господарства (Лемента О.А.), Департаменту комунального господарства (Кітанін В.О.) вжити необхідні заходи щодо запуску внутрішньобудинкових систем опалення приміщень установ, організацій та житлових будинків.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на директора Департаменту комунального господарства Кітаніна В.О.

Міський голова М.М Добкін